В началото на този месец разбрахме, че Уини Харлоу ще бъде част от ангелите, които ще красят подиума на грандиозното модно ревю на Victoria’s Secret. Кое е това момиче?

Когато е едва на 4-годишна възраст, тя бива диагностицирана с хроничното кожно заболяване витилиго, което се характеризира с появата на светли петна по тялото. Това заболяване променя живота ѝ напълно. Тя претърпява тормоз от своите съученици, които я наричат с всякакви грозни епитети, което я кара да сменя училище след училище.

Липсата на приемственост от нейните съученици я води до депресия и тя започва домашно обучение. За нейно голямо щастие, точно тогава Тайра Банкс я открива и тя става част от предаването America’s Next Top Model, сезон 21 (2014). От този момент нататък, животът ѝ се променя.

С необичайната си визия, тя става новото лице на модата. Тя променя стандартите за красота на тази жестока индустрия. Уини се бори за това всяко едно момиче да се чувства уверено в кожата си и да бъде себе си. Тя е модел за подражание за малките деца и получава титлата "супергерой за деца с кожни заболявания".

Харлоу силно се надява модната индустрия да наема все повече модели, които не влизат в рамката, за да може това да спре да бъде “тренд” и индивидуалността да дойде на преден план.

Красотата е в различното, което всеки един носи в себе си, не трябва да живеем с мисълта, че уникалността  е нещо, от което да трябва да се срамуваме. Нека ценим красотата във всичките й форми и да оставим стереотипите и старите стандарти зад гърба си.

Какво още може да кажем за Уини Харлоу? От отхвърлена от своите съученици, тя става модно вдъхновение и може би любовен интерес на Уиз Калифа. Дали е така, времето ще покаже.

Автор

На 22 години. Кореист, търсещ новото и предизвикателството. Харесва симбиозата между модерното и древното, за да я спечелите - цитирайте Аристотел, докато играете компютърни игри, или ѝ подарете таралеж.

Напишете коментар