Уини Харлоу - от тормоз до Victoria’s Secret

В началото на този месец разбрахме, че Уини Харлоу ще бъде част от ангелите, които ще красят подиума на грандиозното модно ревю на Victoria’s Secret. Кое е това момиче?

Когато е едва на 4-годишна възраст, тя бива диагностицирана с хроничното кожно заболяване витилиго, което се характеризира с появата на светли петна по тялото. Това заболяване променя живота ѝ напълно. Тя претърпява тормоз от своите съученици, които я наричат с всякакви грозни епитети, което я кара да сменя училище след училище.

Липсата на приемственост от нейните съученици я води до депресия и тя започва домашно обучение. За нейно голямо щастие, точно тогава Тайра Банкс я открива и тя става част от предаването America’s Next Top Model, сезон 21 (2014). От този момент нататък, животът ѝ се променя.

С необичайната си визия, тя става новото лице на модата. Тя променя стандартите за красота на тази жестока индустрия. Уини се бори за това всяко едно момиче да се чувства уверено в кожата си и да бъде себе си. Тя е модел за подражание за малките деца и получава титлата "супергерой за деца с кожни заболявания".

Харлоу силно се надява модната индустрия да наема все повече модели, които не влизат в рамката, за да може това да спре да бъде “тренд” и индивидуалността да дойде на преден план.

Красотата е в различното, което всеки един носи в себе си, не трябва да живеем с мисълта, че уникалността  е нещо, от което да трябва да се срамуваме. Нека ценим красотата във всичките й форми и да оставим стереотипите и старите стандарти зад гърба си.

Какво още може да кажем за Уини Харлоу? От отхвърлена от своите съученици, тя става модно вдъхновение и може би любовен интерес на Уиз Калифа. Дали е така, времето ще покаже.

Диана Маджарова

На 22 години. Кореист, търсещ новото и предизвикателството. Харесва симбиозата между модерното и древното, за да я спечелите - цитирайте Аристотел, докато играете компютърни игри, или ѝ подарете таралеж.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни