Две нови функции са на път да се появят в мобилното приложение WhatsApp. Едната ще позволява на потребителите да следят местоположението на приятелите си в реално време, а другата - съобщения да бъдат редактирани и дори изтривани, преди обаче получателят да ги е видял.

За сега е известно, че проследяването ще бъде активно в груповите чатове и всъщност идеята е да бъде улеснение за групи от приятели, помагайки им да се намерят по-лесно, когато се уговарят за срещи. Потребителите ще могат да включват своя Live Location Traffic за 1, 2 или 5 минути, като с това определено ще отпадне репликата "пътувам към вас", докато в същото време току-що сме излезли от банята.

Все още не е ясно дали и кога новите функции ще се появят в приложението, тъй като от WhatsApp отказват да дават официална информация.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар