Третият студиен албум на The Weeknd - Starboy излиза на 25 ноември, а съвсем наскоро имахме шанс да чуем и първо парче от него, носещо същото име и в колаборация с легендите от Daft Punk.

Преди два дни Абел пусна и официалното видео към "Starboy", режисирано от Грант Сингър, в което той блести и с нова визия, решавайки да се раздели с ексцентричната си прическа, която дълго време бе нещо като негова запазена марка.

Скоро след това новият крал на съвременната R&B музика ни зарадва и с втора песен от Starboy, като парчето носи името "False Alarm".

"False Alarm" определено звучи различно от повечето неща, които The Weeknd е правил до момента, като парчето е и солидно доказателство, че той е отворен към всякакви музикални експерименти. Нещо, което вероятно ще чуем и сами, когато Starboy се появи на бял свят.

А дали в този случай импровизацията на Абел в "False Alarm" е успешна, оставяме на вас да прецените.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар