С настъпването на месец декември вече официално можем да поставим началото на празничната коледна еуфория. Снегът малко избърза, появявайки се в края на ноември, но силно се надяваме да ни изненада отново по време на празниците и коледната атмосфера да бъде пълна.

Дните около края на декември обаче се асоциират не само с уют, пищна трапеза и семейни сбирки. Един от най-характерните елементи на поредицата от празници са подаръците.

В последно време много хора предпочитат да подарят на близките си ваучер за пазаруване, за да са сигурни, че няма да сбъркат в избора си. Това е практично решение, не можем да отречем. Но е лишено от отношение и характер. А една от водещите функции на подаръка трябва да бъде поднасянето на емоция.

Какви са интересите на човека, на когото предстои да изберете коледен подарък? Споделял ли ви е за какво мечтае? Ако си пада по нетрадиционните преживявания, още по-добре. Защото със сайта Wishio.bg можете да му подарите точно такова.

Подбрахме за вас 5 готини и интересни идеи, с които да зарадвате близките си на празника. Те са коренно различни една от друга и точно в това се крие техният чар. Но пък общото помежду им е, че няма как да не допаднат на човека, който ще има късмета да им се наслади пълноценно.

За него, за нея, за тях. Вие преценете кои свои близки да изненадате със следващите предложения.

Подаръчен пакет „Адреналин“

Някой да ви е споменавал, че винаги е мечтал да скочи с бънджи? Или пък да полети с парапланер или паратрайк? Изглежда, че сега е моментът да проверите докъде се простират възможностите му и готов ли е на преживяване, което да изведе на преден план всичкия адреналин, който притежава. Приключение като това няма как да бъде забравено. А за още по-сигурно, дори ще бъде заснето. Бързаме да уточним, че скокът с бънджи е за двама, така че това е чудесен комбиниран подарък за двойка или пък за сам човек, към чийто подарък може и вие да се включите. Ако ви стиска, разбира се.

Подаръчен пакет „Time to relax”

Тук отиваме в другата крайност, предлагайки ви преживявания, които носят истинско спокойствие. Можете да избирате между масажи за двама, йога практики или спа удоволствия. Блаженства за тялото и ума.

Романтична разходка на кон сред природата

Можете да изберете този двоен подарък или пък индивидуален такъв, който представлява конен преход сред природата. Изобщо, ако човекът, за когото сте предвидили изненадата, обича животни и дълги разходки на чист въздух, няма как да остане разочарован. Ще бъде придружен от опитен инструктор водач и за няколко часа ще се наслади на преживяване, което определено не се случва всеки ден.

„Кулинарен шедьовър“ – Гурме кулинарен курс по избор

Ето и нещо подходящо за любителите кулинари. Готвенето може да бъде истинско изкуство, което обаче не всеки е способен да овладее. Тук на помощ идват професионалните курсове, които разкриват детайлите и спецификата в различните техники за създаване на вкусните шедьоври. Подобно преживяване е пътешествие в света на вкусовете и ароматите, което може да отведе участващите в тайните на италианската, гръцката, тайландската, японската и каква ли не още кухня. Отворете географската си карта, изберете дестинация и мислено изпратете някой близък там. А той ще се върне с ценни знания, сред които как се приготвя суши в домашни условия например или каква е тайната на истински тънкото тесто за класическа италианска пица.

Индивидуален урок по Pole Dance

Завършваме списъка с нещо наистина екстремно и подходящо за дамите, които са готови да опитат нещо по-малко разпространено, но крайно интересно, в спорта. Танците на пилон всъщност предлагат чудесни упражнения, с които цялото тяло може да постигне повече от перфектна форма. Подаръкът е подходящ за представителките на нежния пол, които обичат фитнеса, акробатиката, държат да подчертават своите грация и женственост и са готови да комбинират спорта с едно страхотно и много секси забавление.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар