Четири години след издаването на последния му студиен албум, Wax Tailor се завърна с нов сингъл и видео към него. Парчето се казва „I Had A Woman“ и е част от предстоящия пети албум, който ще се появи на пазара броени дни преди гостуването на артиста в България.

Френският глас на инструменталния хип-хоп ще звучи в Sofia Live Club на 14 октомври.

Създадено от семпъл на блус класиката „Once I Had A Woman”, парчето ни отвежда в дебрите на Мисисипи. Песента за пореден път доказва, че Wax Tailor е неповторим с умението си да вади най-доброто от една тема и да създава уникален и оригинален бийт (показва еволюцията в писането на музика и създаването на бийтове – нещо, в което Wax Tailor несъмнено е много добър).

Видеото, издадено съвсем скоро пък, умело пресъздава емоцията от сблъсъка на стилове като блус, психеделик рок, соул, фънк и хип-хоп, които се преплитат в парчето. Aвтори на този перфектно режисиран клип са Guillaume Gravier и Julien Vray.

Билети за концерта на Wax Tailor и неговата банда могат да бъдат закупени на цена от 30 лв. в мрежата на Eventim.bg и OMV.

WaxTailor_event photo

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар