Малкият Бен Гелър от един от най-популярните сериали от миналия век - “Приятели”, бе един от най-очарователните епизодични герои, които са гостували на популярното шоу.

Спомняме си как леля Моника му направи цицина на главата и той казваше “Монка Бум”, как научи за еврейските си корени, когато Рос беше облечен в костюм на броненосец и разбира се - как с леля Рейчъл правеха различни номера на родителите му. Спомняме си с носталигя златнорусата му коса и заразителен смях, и не може да не се зачудим - къде е той днес?

Спомняме си хита на Disney Channel - “Лудориите на Зак и Коуди”, развиващ се в хотел Типтън, където Бен, или с други думи, Коул Спраус, играеше ръка до ръка със своя брат близнак Дилън. Сериалът беше изключително популярен сред младежите и направи двамата братя изключително популярни. Но няма как да не си припомним, че след приключването на снимките на тяхното предаване, те изчезнаха от медийното пространство за няколко години. Те предприеха това действие, за да могат да продължат своето образование в университета, необезпокоявани от медийното присъствие. Като той си избира специалността “Археология” в Нюйоркския университет, където и завършва. Много от дейностите свързани със специалността му са пътуванията по света, включително и посещение на нашата родна България

Но къде е той сега?

В момента той е част от актьорския състав на един от най-популярните тийнсериали в платформата Netflix, а именно - "Ривърдейл". Играе ролята на протагониста Джъгхед Джоунс от комиксите на “Арчи”, с характерната шапка тип корона, с която всички истински фенове на комикса го познават. От стартирането на снимките насам, той заменя характерния за него рус цвят на косата с гарваново черно, за да влезе напълно в образа на Джъгхед. С тази своя първа роля, след години далеч от света на Холивуд, той прави своята заявка, че е тук.

Освен на малкия екран, Коул се подвизава и като моден фотограф за не малко популярни брандове, като най-известните му снимки са със самата Кендал Дженър.

Но това не единственият тип фотография, с който той се занимава. Коул започва това свое хоби преди няколко години, когато изпада в период на тъмнина и депресия, използвайки снимането като скривалище от света, а с времето то се е превърнало в нещо, което обича. В неговия Instagram профил можем да открием многобройни кадри от задкулисни моменти, представени по много артистичен стил и лична фотография на места, обекти и хора, с различни заглавия, загатващи емоционалното състояние на артиста.

Kоул пази своя личен живот тайна, но напоследък виждаме как той започва да ни показва малко повече от него, като качва интимни и чувствени фотографии на своята екранна половинка и половинка в живота - Лили Райнхарт.

 

View this post on Instagram

 

Both the birthday and the gift. My little muse, happy birthday my love.

A post shared by Cole Sprouse (@colesprouse) on

А като комедиен отдушник от напрежението на популярността, той създава свой втори Instagram профил - Camera Duels, където той качва снимки на “хитри фенове”, които се опитват да го снимат без негово позволение. 

Можем да кажем, че Коул Спраус днес се намира в пика на своя личен и професионален живот. Неговият брат също не може да се оплаче от късмет в живота. В момента той е в сериозна връзка с унгарския модел Барбара Палвин и участва в най-новия клип на Камила Кабейо, като неин любовен интерес.

Малкият Бен вече не е толкова малък!

 

View this post on Instagram

 

comment 😏 if you think Jughead is hot af.

A post shared by riverdale (@jugheadbook) on


Автор

На 22 години. Кореист, търсещ новото и предизвикателството. Харесва симбиозата между модерното и древното, за да я спечелите - цитирайте Аристотел, докато играете компютърни игри, или ѝ подарете таралеж.

Напишете коментар