Вчера се навършиха точно 20 години от смъртта на легендарния рапър Тупак Шакур, като в същия ден бе пуснат и втори тийзър на предстоящия биографичен филм за живота му, носещ името All Eyez On Me.

И досега сме говорили за лентата, която ще бъде режисирана от Бени Бум, а в главната роля ще видим абсолютния новобранец и дебютант в киното Димитриъс Шип - младши, чиято визуална прилика с Шакур е поразителна.

Новият тийзър ни показва Тупак в различни етапи от своя живот, включително и по времето, когато вече е част от звукозаписната компания Death Row Records, собственост на Шуг Найт - човекът, който се вози рамо до рамо с Тупак в нощта на фаталната стрелба в Лас Вегас на 6 септември 1996 година.

Засегнат в тийзъра е политическият активизъм на Тупак, който винаги е бил ключов сегмент от неговия живот, редом с рап музиката. Макар и да е с времетраене от по-малко от две минути, тийзърът ни позволява да добием съвсем реална представа относно начина, по който ще изглежда филмът.

Режисьор на All Eyez On Me е Бени Бум, който е по-популярен с режисираните от него хип-хоп видеа, отколкото с работата си в киното.

All Eyez on Me ще бъде на голям екран до края на годината, а ние вече го очакваме с все по-трудно прикрит интерес.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар