Готовите съчетания между различни продукти, достатъчни за цялостната ви стилна визия, са едни от най-предпочитаните дрехи напоследък. В началото те бяха по-добре приети от младите хора, но все повече жени на средна възраст избират да се обличат в готови дамски комплекти, особено от български производители, за да не губят време в мислене кое с кое да съчетаят. Така залагате на сигурното, че ще избегнете и модни гафове, които понякога в бързината се допускат. Те могат да бъдат минимум от две части като вече има такива, които обхващат не само дрехи, но и обувки и аксесоари. Онлайн се предлага доста голямо разнообразие, като вие трябва само да решите какъв точно стил ви трябва.

Спортни дамски комплекти

Те са много модерни и се носят от жени на различни възрасти. Едни от най-удобните ежедневни модели, които всяка дама би искала да има в гардероба си. Най-често те са комбинация от:

  1. Блуза с панталон

Може би едни от най-предпочитаните. Донякъде това се дължи на факта, че те са спортно-официални и можете да ги носите не само, докато спортувате, но и по време на разходки, пазаруване и кафе с приятелки. Ако ги комбинирате с кецове или кубинки през зимата ще сте доста стилни и можете най-спокойно да направите своята разходка в мола с тях – със сигурност ще изглеждате модерно в очите на останалите. А най-големият плюс е, че ще ви бъде супер удобно и комфортно. Това вече е водещ критерий за жените и за мъжете и затова повечето предпочитат този вид облекла.

  1. Суичър с долнище

Това вече са по-спортните дамски комплекти. Много подходящи са за спортуване, както и за разходки по паркове, планини и екопътеки. Ако обичате да тичате за здраве също това ще е най-удобният сет за вас. Платовете на изработка са различни като има и изцяло памучни, които са приятни за кожата. Марките, които произвеждат такива дамски комплекти, са много, като всяка си има свои запазени стилове и орнаменти.

  1. Блуза с клин

Идеални екипи за фитнес. Те са не само красиви, но също стягат и оформят тялото, което е особено важно, ако полагате грижи за него и се радвате на всеки напредък. Доброто оформяне е задължително за цялостния изглед и форма. Платовете и материите, от които се изработват, най-често съдържат и еластични текстури, за да може сетът да прилепва плътно, а освен това да е удобен за движенията, когато тренирате.

  1. Летни модели с къси панталони

Те също са много разнообразни. Има варианти с потник, с блуза с къс ръкав, дори и с дълъг. Удобни и приятни материи, които не запарват и са подходящи за лятото. Могат да са спортни, а има и официални модели, които са с панталон с висока талия или пола. В зависимост от обувките и аксесоарите, с които ще бъдат съчетани, могат да придобият спортно-елегантен или официален стил. Всичко зависи от повода, за който ви трябват.

Ежедневни дамски комплекти

дамски комплект

Могат да включват различни дрехи, като най-често са съставени от блуза и панталон. Подходящи за ежедневно обличане, могат да се носят навсякъде, където не е нужно да сте строго официални. За зимата има специални плетени модели, както и такива с вата, за да сте едновременно стилни и красиви и да ви предпазват достатъчно добре от студа. Цветовете са разнообразни, като включват и такива, които сме свикнали да носим лятото – розово, жълто, мента, синьо и бяло. Тези екипи са много предпочитани, защото са преди всичко удобни.

Елегантни дамски комплекти

Сетовете биват най-често блуза и панталон или пола. Може да бъде риза и пола с висока талия, модел тип молив или други. С панталоните комбинациите също са разнообразни според това къде ще бъде носен този дамски комплект. Ако трябва да се строго официални, ризата и панталон с ръб и сако са доста добро решение. Сетовете с пола и горна част също са добър избор.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар