Времето за DiVino.Taste настъпи!


Петото издание на DiVino.Taste отваря врати днес, 20 ноември, от 16 часа. Над 65 производители ще представят в зала 3 на НДК новото лице на българско  вино, а всеки посетител ще има възможност да дегустира над 450 вина и да разговаря с хората, които ги създават. Както вече ви разказахме, DiVino.Taste предлага и богата програма от майсторски класове и свободни лекции.

За да улеснят ориентирането сред огромното винено разнообразие, организаторите от Gourmet Publishing и тази година предлагат новости. Своя дебют ще направи приложението DiVino.Taste 2015 за операционна система Android. То дава на всеки посетител с подходящия смартфон или таблет възможност да оцени всички вина, представени на изложението, както и да запише дегустационните си бележки. С точки от 1 до 10 може да се оценяват цветът, носът и вкусът, а за общото впечатление, което виното създава, може да се дадат до 7 звезди. Безплатното приложение предоставя интерактивна карта на разположението на всички 66 щанда на изложителите. Друг начин за търсене на изложителите е според винения регион, в който са разположени. В приложението DiVino.Taste 2015 е описана и цялата програма на форума.

Освен приложението, посетителите ще имат на разположение и дегустационна книжка, в която са описани всички вина на изложителите. И тази година, официален магазин на DiVino.Taste е Casavino. Там посетителите имат възможност да закупят вина от изложението на много атрактивни цени.

Повече за тазгодишния форум на DiVino.Taste можете да научите тук.

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни