Един от най-разпознаваемите гласове на съвременната рок музика Съли Ерна ще гостува в България на 20 октомври. Вокалът на Godsmack ще изнесе акустичен концерт пред родна публика в Зала 1 на НДК на 20 октомври. Ерна идва в България за участие в "Музиката на Америка" и по случай 10-ия рожден ден на радио Z-Rock.

На живо пред българската публика Съли Ерна ще представи композициите от новия си албум Hometown Life, както и най-доброто от албума Avalon и групата Godsmack. Голямото събитие ще е кулминацията в празниците по повод рождения ден на рок радиото на България.

Съли Ерна е вокалист и основен текстописец на американската рок банда Godsmack, номинирана 4 пъти за „Грами“. Той споделя, че соловите му изяви са насочени към песни, които са в по-различна посока.

До момента има издаден дебютен супер успешен албум, озаглавен Аvalon, а в края на септември 2016 се очаква излизането на втория солов албум Hometown Life, който българските фенове ще чуят на живо на 20 октомври в зала 1 на НДК.

Билетите за концерта са в продажба от днес на ticketsbg.com, в билетния център на НДК и на касата на „Кантус Фирмус“ в зала „България“.

За „Музиката на Америка“:

„Музиката на Америка" е цикъл от концерти на Оркестъра на Класик ФМ радио, който бе създаден през 2010 г. от музикална агенция „Кантус Фирмус" и се финансира от фондация „Америка за България". Проектът се наложи като успешна инициатива в музикалния живот на столицата. В него са гостували някои от най-изявените американски изпълнители – Джошуа Бел, Мидори, Глен Диктеров, Шломо Минц, Джон Маклафлин Уилямс, Пинкас Цукерман и др., които дадоха незабравими мигове на българската публика. Сред най-успешните събития в цикъла са концертите с филмова музика, както и проектите Disney in Concert иPixar in Concert.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар