20th Century Fox показа първи официален трейлър на "Войната за планетата на маймуните" - трети филм от възродения популярен франчайз, изправящ един срещу друг хората и човекоподобните маймуни.

Третата лента от сериите е режисирана от Мат Рийвс, като в нея ще видим най-ожесточеният спор между хората и маймуните до този момент.

Трейлърът започва с група от маймуни, яздещи коне на плажа, докато зад кадър говори Сийзър - лидерът на маймуните. Той обяснява, че не той е стартирал войната с хората, но е този, който е предложил мир. Мир, който бе отхвърлен.

След това трейлърът ни показва група от войници, влизащи в пещера, търсейки Сийзър, като това е последвано от много изстрели и яростна битка. Успяваме да видим кадри и с Полковника - лидерът на войниците, изигран от Уди Харелсън.

"Войната за планетата на маймуните" следва първите два филма от възродения франчайз - "Възходът на планетата на маймуните" и "Зората на планетата на маймуните", режисирани съответно от Рупърт Уайът и Мат Рийвс.

Филмът ще дебютира на кино екраните на 14 юли 2017 година.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар