Села Марли е родена през 1998 година и е дъщеря на популярната хип-хоп и соул певица Лорън Хил, както и внучка на легендарния реге музикант Боб Марли. Тя е на 18 години и е студентка в Нюйоркския университет. Увлича се по баскетбол, футбол, африкански танци и гимнастика.

Снимка: Vogue

Модния си дебют прави миналата година, когато се появява в рекламната кампания на Calvin Klein, заедно с Джиджи Хадид, а след това дефилира и за Chanel. Села продължава модните си изяви и тази година, взимайки участие в пролетно-лятната кампания за 2017 година на Ivy Park - брандът, който Бионсе създаде съвместно с Topshop през 2016 година.

В рекламата Села Марли демонстрира своето виртуозно владеене на футболната топка. Компания ѝ правят още няколко модела, които не са равнодушни към спортните прояви, като във видеото взима участие и самата Бионсе.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар