Вкусове и аромати от Южна Америка с Discover.Vino


Обичате ли вино? А чувствате ли се завладени от необикновената атмосфера на Южна Америка - континент, изпълнен със спомени за древни цивилизации и мистична история?

Ако отговорът и на двата въпроса е "да", то в такъв случай не бива да пропускате старта на есенния сезон на Discover.Vino, който ще ви предложи някои от най-добрите вина от южноамериканския континент. Събитието ще се проведе на 8 октомври 2015, между 15.00ч. и 21.00ч. в пространството пред офиса на Gourmet Publishing, Sopharma Business Towers, Търговски център. ет. 2.

През пролетта Discover.Vino вече ни зарадва с три успешни събития, благодарение на които се запознахме с качествени вина от Испания, Южна Франция и Северна Италия.

Винената революция на самобитния континент започва през 90-те години и сега чилийските и аржентинските вина са в сърцата и чашите на милиони ценители и почитатели.

По време на събитието вносителите ще представят близо 90 топ вина от Чили и Аржентина, които могат да се намерят на българския пазар.

За онези от вас, които открият нови фаворити в бутилка, с които желаят да обогатят своята винена колекция – ще работи магазин Vintage Club, където вината от изложението ще могат да бъдат закупени. Магазин Vintage Club  се намира непосредствено до изложбената част. 

Билети за Discover.Vino  Южна Америка може да закупите онлайн на www.vintageclub.bg до 7 октомври (сряда) на цена 10 лева  и  след 7 октомври на място на събитието с цена  от 12 лева.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни