Maison TINÀ е новото име на вече познатия бранд TINÀ SOCIAL CLUB. Време е за промяна и Христина Ангелова, която е основоположник на марката, я поставя. Някои неща обаче не се променят и качеството на облеклата е едно от тях.


Емоция, страст, ярки цветове и горещи нощи. Не може да бъде описана с думи, Куба трябва да се усети, изживее. Като че спряла във времето, кралицата на Карибите носи онова усещане за безкрайно лято, в което всичко е възможно.


Гледката над Малекон, целунат от последните лъчи на слънцето, звуците на горещата латино музика, примамваща те да се отдадеш на страстта и хора, които живеят все едно всеки ден е последен.


Усмихнати лица, ритъм и страст от една отминала, но все още там епоха.
Това е Куба!


Повлияна от енергията на тази неповторима страна, Maison TINÀ създава една лятна колекция, изпълнена с полъх от Карибите.


Пъстри, наситени десени и нежни материи носят ритъма и емоцията на юга.
Ръчно изработени с внимание към детайла, всеки от моделите излъчва неповторимо усещане за нежност и сексапил, превръщайки жената, която го носи, в неустоима и желана.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар