Винтидж базар в Бар "Петък" с благотворителна цел

Интеракт клуб към 91 Немска езикова гимназия организира благотворителното събитие в подкрепа на Алекс, който страда от муслулна атропия и има спешна нужда от лечение.

Събитието ще се състои в любимия на всички ни Бар “Петък”, където ще бъдете посрещнати от широките усмивки на учениците и подбраните от тях дрехи, на които бихте могли да станете притежатели.

Събитието се организира за пръв път като ще стартира в 12:00 на 19.11 (неделя) и ше продължи до късния следобед.

Ако искате да освежите гардероба си, да подпомогнете една добра кауза и да си изкарате наистина страхотно, заобиколени от добре селектирани дрехи, запазете тази дата и елате в любимото място на софиянци за хубава напитка, нова дрешка и помощ за малкия Алекс.

За повече информация, посетете събитието във Фейсбук.

Теодора Златева

Мечтател по душа, който обича пътуванията, джаза, хубавата храна и изкуството във всичките му форми. Оценява добрите филми и красивите неща в живота. Живее, за да твори.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни