Феновете на сериала "Викинги" имат не една, а две допълнителни причини да посетят предстоящия Aniventure Comic Con през септември. На гости в София пристигат две от актрисите в историческата драма, а именно - сестрите Мод и Джорджия Хърст.

Мод и Джорджия имат запомнящо се присъствие в сериала, играейки ролите на съответно Хелга и Торви. Най-големите фенове на "Викинги" ще имат възможността да се срещнат лично с двете сестри, да си вземат автограф от тях и да си направят снимки за спомен.

Мод Хърст е любимата ни Хелга - вярната и лоялна съпруга на Флоки, която, за съжаление, вече не е част от шоуто. Хелга бе убита в края на четвърти сезон, но феновете на шоуто все още имат високо мнение за персонажа, както и за начина, по който Мод Хърст я пресъздава на малкия екран. Преди да добие световна популярност с участието си във "Викинги", Мод се снима в продукции като Crush and Curry, Nuryan и The Tudors.

Джорджия Хърст като Торви във "Викинги"

Джорджия Хърст е по-малката сестра на Мод, а визуалната прилика между тях е поразяваща. Във "Викинги" тя влиза в кожата на Торви - принцесата на датчаните, която е силен воин с неукротим характер. Торви прави дебюта си в шоуто като съпругата на Ярл Борг, а след това историята на шоуто я събира и с Железния Бьорн - един от синовете на легендарния Рагнар Лотброк.

Панелът с двете сестри Хърст на Aniventure Comic Con ще се проведе на 16 септември, а модератор ще бъде родният кино журналист Станислава Айви.

Мод Хърст в ролята на Хелга

Иначе тазгодишният Aniventure Comic Con отново ще предложи куп емоции на феновете на световната поп култура. Отново поводи за радост ще имат почитателите на "Игра на тронове", тъй като у нас пристигат актьорите Владимир Фюрдик, Кристиан Наирн и Даниел Портман, които познаваме от ролите на Нощния крал, Ходор и Подрик.

В София ще акостира и красивата Анджела Сарафян, която можем да гледаме в друг от касовите сериали на HBO - "Западен свят".

Както винаги, събитието ще предложи още много косплей и интересни гости, а Facebook събитието на Aniventure Comic Con можете да посетите тук.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар