Ако случайно сте фенове на поредицата на Naughty Dog Uncharted и филмовия епос "Междузвездни войни", а по някаква случайност и живеете в Съединените щати, то значи имате двоен повод за радост.

Причина за това е фактът, че кината в САЩ показват чисто нов трейлър на задаващата се Uncharted 4, преди прожекциите на "Междузвездни войни: Силата се пробужда".

Във видеото се използва пиано кавър на парчето "Where Is My Mind" на The Pixies, а светът на Нейтън Дрейк буквално се разпада пред очите ни. При това - на забавен каданс.

В трейлъра Нейтън Дрейк говори за начина, по който го възприемат хората, а именно - като човек, който би рискувал всичко в търсенето на поредното съкровище. В края на видеото обаче Дрейк избира да спаси брат си Сам, вместо да посегне към златна монета.

Uncharted 4 не е единствената видео игра, която е промотирана със специален трейлър преди прожекцията на "Междузвездни войни: Силата се пробужда". Същият е случаят и с Halo 5: Guardians.

Последната игра от Uncharted поредицата ще види бял свят през месец март 2016 година, ексклузивно за PlayStation 4.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар