H&M има удоволствието да разкрие първите три визии от колекцията KENZO х H&M – всяка изпълнена с ярки мотиви, цвят и индивидуалност, характерни за колаборацията.

Look book визиите с а заснети с участието на различни артисти, млади творци и талантливи дейци, всеки от които е посланик на KENZO х H&M. Колекцията ще бъде достъпна в н ад 250 избрани магазини на марката в цял свят, както и онлайн на hm.com, от 3 ноември.

AMY SALL (студент и деец, базирана в Ню Йорк, основател на SUNU: Journal of African Affairs, Critical Thought + Aesthetics) и JULIANA HUXTABLE (художник, поет иDJ, на 28 год., базирана в Ню Йорк): и двете носят комбинации с тигров принт – трикотажно вълнено поло и клин с висока талия, в комбинация с дълги черни кожени ръкавици с гумиран розов лого принт и жакардови дамски боти с тигров принт.

Look book KENZO x H&M (1)

ISAMAYA FFRENCH (гримьор, базирана в Лондон и част от лондонската The Adams Company) е облечена в широко кожено яке с розова подплата от имитация на овча кожа, трикотажно вълнено поло с тигров принт и клин с висока талия.

Look book KENZO x H&M (3)

ОКО EBOMBO (музикант и артист, базиран в Париж, фронтмен на групата „19“) носи: парка със сваляща се яка с принт, деним с цветен принт и чехли с Таби чорапи. Око също носи шапка с прикаченшал и тигров мотив, плетеншал и чанта с дълга дръжка отново с тигров принт.

Look book KENZO x H&M (2)

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар