HBO постъпиха като изключително добри хора и ни предоставиха първи поглед над очаквания с огромен интерес седми сезон на своето водещо шоу "Игра на тронове". Защото Зимата иде.

ТВ мрежата ни предостави няколко кадри по време на излъчването на пореден епизод от своя нов колос в ефира - "Западен свят". Изображенията бяха придружени със стандартното "Очаквайте през 2017", а феновете на фентъзи епоса бяха достатъчно бързи, за да отделят някои от най-запомнящите се кадри от въпросното промо.

Можем да видим Санса Старк в Гората на боговете, както и нейната по-малка сестра Аря, яздеща в (поне засега) неизвестна посока. Естествено, няма как да минем без новия Крал на Севера - Джон Сноу, който отново ще има ключова роля за случващото се в света на Вестерос.

Както вече бяхме обсъдили, очакваме сезон 7 на сагата да ни предложи страхотни емоции, особено имайки предвид начина, по който свърши предходния шести сезон.

Помислете само - от една страна имаме Денерис Таргариен, която пътува със своята армия към Вестерос, а от друга имаме Белите бродници, настъпващи към целта си. Имаме Джон Сноу, който бе провъзгласен за Крал на Севера и тепърва ще трябва да взима "кралски" решения, а същевремено Церсей Ланистър отново влезе във вихъра си, елиминирайки всичките си врагове с един-единствен ход.

Премиерата на сезон 7 на "Игра на тронове" ще се състои през лятото на следващата година, като очакванията определено са изключително високи, заради възможните развръзки в сюжетната линия на шоуто.

Екипът на сериала проведе интензивни снимки в испанския град Севиля, като в онлайн пространството се появи информация, че финалният епизод на сезон 7 ще бъде "най-големият" до този момент. Което звучи обещаващо, имайки се предвид, че през миналия сезон летвата бе вдигната високо.

А ако съдим по броя на шлемовете, които можете да видите на тази снимка, то да - определено нещо се готви.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар