До световната премиера на "Междузвездни войни: Силата се пробужда" остават само два месеца, а вече имаме щастието да се израдваме и на официалния постер на филма, който ще бъде седми поред от легендарния франчайз.

Автор на постера е дългогодишният майстор в илюстрациите на "Междузвездни войни" Дрю Струзан, а на него могат да бъдат забелязани някои от основните персонажи в "Силата се пробужда", сред които тези на Адам Драйвър (Кайло Рен), Дейзи Ридли (Рей) и Джон Бойега (Фин).

Не са забравени и "ветераните" Харисън Форд и Кари Фишър, които ще се завърнат в образите на съответно Хан Соло и Принцеса Лея. На линия е и симпатичното роботче BB-8, което бързо започна да трупа завидна популярност сред феновете на поредицата.

Постерът на Дрю Струзан изглежда като съвсем обичаен за франчайза, изпъкващ с много и разнообразни цветове, загатвайки за контраста между Светлата и Тъмната страна на Силата.

starwars1

Стана ясно и кога ще дебютира следващият трейлър на "Силата се пробужда". Това ще се случи в понеделник вечер американско време, когато един срещу друг в телевизионен ефир ще се изправят отборите по американски футбол Ню Йорк Джайътс и Филаделфия Ийгълс.

На територията на САЩ вече се подготвят и за мащабния кино маратон, който ще съпътства премиерата на "Силата се пробужда" в някои от кината. Един след друг ще бъдат излъчени всичките седем филма от поредицата, като естествено, всичко ще завърши със "Силата се пробужда". Въпросният маратон пък ще стартира в 4 часа сутринта, за да има време за всичките седем прожекции.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар