Вижте официалния постер на "Междузвездни войни: Силата се пробужда"


До световната премиера на "Междузвездни войни: Силата се пробужда" остават само два месеца, а вече имаме щастието да се израдваме и на официалния постер на филма, който ще бъде седми поред от легендарния франчайз.

Автор на постера е дългогодишният майстор в илюстрациите на "Междузвездни войни" Дрю Струзан, а на него могат да бъдат забелязани някои от основните персонажи в "Силата се пробужда", сред които тези на Адам Драйвър (Кайло Рен), Дейзи Ридли (Рей) и Джон Бойега (Фин).

Не са забравени и "ветераните" Харисън Форд и Кари Фишър, които ще се завърнат в образите на съответно Хан Соло и Принцеса Лея. На линия е и симпатичното роботче BB-8, което бързо започна да трупа завидна популярност сред феновете на поредицата.

Постерът на Дрю Струзан изглежда като съвсем обичаен за франчайза, изпъкващ с много и разнообразни цветове, загатвайки за контраста между Светлата и Тъмната страна на Силата.

starwars1

Стана ясно и кога ще дебютира следващият трейлър на "Силата се пробужда". Това ще се случи в понеделник вечер американско време, когато един срещу друг в телевизионен ефир ще се изправят отборите по американски футбол Ню Йорк Джайътс и Филаделфия Ийгълс.

На територията на САЩ вече се подготвят и за мащабния кино маратон, който ще съпътства премиерата на "Силата се пробужда" в някои от кината. Един след друг ще бъдат излъчени всичките седем филма от поредицата, като естествено, всичко ще завърши със "Силата се пробужда". Въпросният маратон пък ще стартира в 4 часа сутринта, за да има време за всичките седем прожекции.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни