С най-голямо удоволствие ви представяме и във VIBES новото видео на Жлъч от So Called Crew към песента "Никойнеможедатеспасиоттовакоетоискаш" от неговия дебютен албум "YДАР".

Музикален продуцент на трака естествено е ГЕНА, докато режисьор на видеото е Тодор Бодуров - "Тоширо". Аранжиментът и мастерингът на песента са дело на легендата Васил Митрев - STARTERAs.

"Никойнеможедатеспасиоттовакоетоискаш" е един от любимите ни тракове от "YДАР", като сме изключително щастливи, че Жлъч е избрал именно него за своеобразна визуализация. Тракът е тежък, а лириките удрят здраво, но едва ли това изненадва хората, които следят развитието на Жлъчезар. Смятаме, че и самото видео пасва идеално на атмосферата на трака, за което поздравяваме всички участващи в проекта.

Дебютният албум на Жлъч "YДАР" можете да поръчате от уебсайта на Facing the Sun, като освен това можете да го преслушате и в стрийминг платформи като Spotify.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар