ВИДЕО: Първи тийзър трейлър на "Rogue One: История от Междузвездни войни"


Първият в историята спин-оф филм от вселената на "Междузвездни войни" се сдоби и с първи тийзър трейлър. От Walt Disney разпространиха кратко десетсекундно видео, посветено на "Rogue One: История от Междузвездни войни", чиято цел е да подготви феновете на легендарния франчайз за първия пълен трейлър на лентата, който очакваме да видим съвсем скоро - след часове.

Не може да се каже, че тийзърът на Disney е особено богат на кадри и информация, като в по-голямата част от десетсекундното видео, кадри от филма всъщност липсват.  Това, което обаче можем да видим, е щурмовак на Империята (предполагаме!?) на фона на горяща постройка, облечен изцяло в черно и с шлем, който досега не сме виждали като дизайн във вселената на Междузвездни войни.


Припомняме, че спин-оф лентата ще разказва за събития, случили се във вселената на "Междузвездни войни" преди Епизод IV - "Нова надежда", като филмът ще разказва историята на бунтовници, предприели наглед обречена мисия - да откраднат плановете за Звездата на смъртта, преди новосформираната Империя да ги е осъществила.

Филмът ще бъде режисиран от Гарет Едуардс, познат ни от последната лента за "Годзила", появила се на бял свят през 2014 година.

Спин-оф лентата ще се появи на голям екран на 16 декември, година преди излизането на Епизод VIII на "Междузвездни войни".

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни