Първият в историята спин-оф филм от вселената на "Междузвездни войни" се сдоби и с първи тийзър трейлър. От Walt Disney разпространиха кратко десетсекундно видео, посветено на "Rogue One: История от Междузвездни войни", чиято цел е да подготви феновете на легендарния франчайз за първия пълен трейлър на лентата, който очакваме да видим съвсем скоро - след часове.

Не може да се каже, че тийзърът на Disney е особено богат на кадри и информация, като в по-голямата част от десетсекундното видео, кадри от филма всъщност липсват.  Това, което обаче можем да видим, е щурмовак на Империята (предполагаме!?) на фона на горяща постройка, облечен изцяло в черно и с шлем, който досега не сме виждали като дизайн във вселената на Междузвездни войни.

Припомняме, че спин-оф лентата ще разказва за събития, случили се във вселената на "Междузвездни войни" преди Епизод IV - "Нова надежда", като филмът ще разказва историята на бунтовници, предприели наглед обречена мисия - да откраднат плановете за Звездата на смъртта, преди новосформираната Империя да ги е осъществила.

Филмът ще бъде режисиран от Гарет Едуардс, познат ни от последната лента за "Годзила", появила се на бял свят през 2014 година.

Спин-оф лентата ще се появи на голям екран на 16 декември, година преди излизането на Епизод VIII на "Междузвездни войни".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар