Ако преди време ни бяхте казали, че в един хубав и слънчев ден Григовор от Лого5 и Гена от So Called Crew ще решат да записват съвместен албум, вероятно щяхме да се зарадваме. А сега, когато вече знаем, че това е реалност, съвсем спокойно можем да го заявим - да, зарадвахме се!

Колаборацията на Григовор и Гена носи името "Фалстарт", като албумът официално ще се появи на бял свят на 20 януари 2017 година.

За да ни подскажат какво можем да очакваме от съвместната им работа, Григовор и Гена ни представиха и първи сингъл от него - TL;DR.

Във видеото към парчето няма да намерите абсолютно нищо сериозно, като напротив - клипът по-скоро подхожда пародийно към онези, които смятат себе си за сериозни, но отдавна загубили досег с реалността.

Едва ли ще ви шокираме, казвайки ви, че автор на инструментала е Гена, докато римите са на Григовор. Режисьор на видеото е Васил Витанов.

И запомнете - никога не се приемайте твърде насериозно.

Автор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Напишете коментар