VIBES препоръчва: DIVINE NATURE FESTIVAL през август


В началото на август не ни остава друго, освен да ви насърчим да се възползвате пълноценно от всеки ден до края на лятото. Бягайте от града, търсете прохлада и презареждане сред природата!

За вдъхновение споделяме един свеж микс на DJ Burlak, създаден специално за да подготви феновете на хаус музиката да избухнат на предстоящия DIVINE NATURE FESTIVAL край Севлиево. Стана ни любопитно и се свързахме със самия диджей за подробности относно събитието.


DIVINE NATURE – смела заявка за божествено изживяване. Какво ще го направи такова?
Мястото, където ще се проведе фестивала. Централен Балкан, Bedouin Adventure Bar, една огромна зелена поляна, саморъчно изработен дървен бар, бистра река с водни басейни, където можете да плажувате. Уникална локация, тъй като освен на страхотна музика можем да се насладим и на невероятен отдих. Има много къщи за гости на изключително ниски цени в сравнение с други дестинации за почивка в милата ни родина. Самото заведение домакин разполага със самоделно изработени легла, чадъри, обособено място за огън, домашно приготвена храна, бутикови напитки, поддържана поляна за разпъване на палатки, както и страхотна прохлада, лъхаща от реката, която е в непосредствена близост.

Бих го обобщил с една дума и тя е: УЮТ. Смятам, че това е една от липсите при провеждането на подобен тип мероприятия - умело съчетание между красива природа и човешка ръка.

Харесахме warm up микса, който си подготвил. Kакво специфично си вложил в него, за да предадеш духа на задаващия се фест?

Идеята на warm up микса e да информира хората за стила на музиката, с която заедно с изпълнителката Веселина Попова ще подгряваме нашия специален гост Franky Rizardo. Специфичното, което съм вложил в микса, са двете неща, които залагам във всяко нещо, което правя, а именно чувство и любов. Също така няколко ексклузивни парчета от нашия лейбъл ‘World Up’ и мои лични ремикси.

Музиката трябва да бъде специално селектирана и съобразена с неприетите правила за подгряване на взривяващ хедлайнър от ранга на Franky Rizardo. С Веси Попова сме подготвили много изненади, които публиката ще чуе в уречения ден.

И за финал, как би определил онези неповторими vibes, които властват в хаус музиката през лято 2017?

Определено 2017 и по-специално летният сезон допринасят за една жизненост с особено  емоционални вибрации. Изключително много събития, гости и продуценти от различни краища на света посещават страната ни, което от своя страна обогатява средата, в която се развиваме - Електронната Музика. Сигурен съм, че DIVINE NATURE FESTIVAL би оставил отпечатък в сърцата на хората. Самото място, на което ще се проведе събитието, предразполага вибрациите да са единствено и само положителни.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни