Топлите слънчеви лъчи, които тези дни се опитват да ни заблудят, че зимата свършва, изобщо не могат да ни подлъжат. Има повече от месец до официалния край на сезона, а както знаем и март, и април могат да бъдат доста непредвидими. Затова все още сме далеч от мисълта да прибираме палтата и ботушите. Решихме да надникнем в зимните гардероби на няколко любими наши градски хора, за да се запознаем по-отблизо със стила им, а защо не и да вземем назаем някоя готина модна идея. Първият ни гост в специалната рубрика е харизматичната певица Прея.


От минали (я) сезон (и) в гардероба ми остава...

Тази космата прелест, която изглежда супер и с рокля, и с анцуг.


Любимото ми ново попълнение е...

Това “Мис Пиги” палтенце на Mohito, което е за маааалко по-топло временце. Все още е с етикет, но нямам търпение да го разхождам по софийските улици.


Цветът на зимата е...

Ама разбира се, че бял!


Обувките за ежедневието са...

Nomad Adidas, които неслучайно се казват така, просто с тях можеш да емигрираш пеша и пак няма да те болят крачетата. Най-удобните обувки, които съм открила досега. Сякаш ходиш по облачета... И са перфектни за спортче.


А за специални поводи залагам на...

Токове, които обикновено сериозно ме затрудняват, но изглеждам супер на тях (смее се). Едни от любимите ми са тези.


Аксесоарът, подходящ за почти всяка визия, е...

Наскоро преоткрих тюрбана, който е перфектен приятел както  на доста формални рокли, така и на дънки с тениска. Също така е добър приятел и на bad hair day.


Секънд хенд/разпродажба находката на сезона е...

Тези безумни чехли, които не знам къде ще нося, но нямаше как да пропусна за 6 паунда.

Заглавна снимка: Нели Куртева

Автор

Станислава е един от основателите на VIBES. Филолог по образование и автор по призвание. Пада си по книги, бяло вино и котки, може и да не са в този ред. Разполага със заразително чувство за хумор, но не ви пожелаваме да попадате под неговия прицел.

Напишете коментар