Две от емблематичните банди на България Контрол и Уикеда ще изнесат първия си съвместен концерт до този момент.

Това ще се случи на 14 май (събота) в Борисовата градина, като мястото на уникалното събитие ще бъде Маймунарника. Феновете на Контрол и Уикеда ще получат уникалния шанс да чуят най-големите хитове на двете обичани банди, поднесени им в една и съща вечер!

Шоуто започва точно в 20:00 часа, когато Уикеда ще заредят едно след друго емблематичните си парчета, които всеки фен на ексцентриците познава.

Час и половина по-късно Контрол ще поемат щафетата с всичките си мега хитове, както и нови супер резачки. Контрол ни обещават нова визия и шоу, което дълго ще се помни от феновете.

VIBES ви предоставя възможността да спечелите две покани за съвместния концерт на Контрол и Уикеда!

За да участвате в нашия жребий, нужно е единствено да оставите Facebook коментар под тази статия, назовавайки своя любима песен на някоя от двете групи.

Двамата победители ще бъдат изтеглени на 13.05 (петък), като имената им ще бъдат записани в списъка с гости на събитието. Имената на победителите ще бъдат обявени на Facebook страницата на VIBES, а човек от нашия екип ще се свърже с късметлиите. Пожелаваме ви успех!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

2 коментара

Напишете коментар