VIBER: Share the love Vibes


Седмица преди Свети Валентин Viber България приеха при себе си един от символите на празника, а именно Купидон. Вместо да обстрелва хората с любовни стрелички обаче, той им задава въпроси, за да им даде яснота от кой любовен тип са.

Нямаше как да пропуснем нещо подобно и веднага се присъединихме към публичния акаунт на Viber, за да разберем какви точно сме в любовта, изобщо имаме ли място на тази арена или да си взимаме бутилката вино и кротко да си чакаме не Свети Валентин, а Трифон Зарезан.


Ботът, както е професионалното име на Купидон в тези среди, се оказа обаче доста приятелски настроен. Задаваше ни въпроси за това как си представяме 14 февруари, какви подаръци очакваме и какво ли още не, като за всеки наш отговор имаше подходящ окуражаващ коментар.

"Love Quiz" се оказа доста забавен, а докато Станислава от нашия екип го решаваше, вече си мислехме, че с нейния съпружески и майчински живот Купидон ще я заклейми като Кралица на скуката, само че нищо подобно. Защото и в това да си стоиш вкъщи с любимия има чар, а Ботът го знае много добре.


Накрая се оказа, че любовта ѝ към домашния уют е толкова ценна, че Купидон отсече диагнозата: рядък еднорог, който направо си търси място в Червената книга. Показахме резултата на съпруга ѝ Константин, за да има време добре да се подготви за Свети Валентин, защото с такава жена да не си е помислил да забрави за празника!

Можете и вие да направите теста, както през своя телефон, присъединявайки се към публичния акаунт на Viber, така и през десктоп версията на приложението. По случай 14 февруари от Viber са подготвили и подходящи стикери "Среща", с които да помогнат на потребителите да почувстват още повече духа на празника.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни