Viber представя обновен дизайн и по-бързи чатове

На своите 1 милиард регистрирани потребители Viber предлага новo подобрено визуално изживяване в чатовете, както и два пъти по-висока скорост за изпращане и получаване на съобщения. Подобреният дизайн е по-атрактивен и по-функционален, осигуряващ по-бърз поток на информацията в приложението.

Случвало ли ти се е да се запиташ дали съобщение, изпратено от теб, е отворено и прочетено, или защо другата страна в разговора се бави толкова с отговора? Сега Viber подобрява чат изживяването като не само ускорява комуникацията, а и едновременно с това прави възможно потребителят да вижда всички табове с разговори и чатове с приятели в подобрения дизайн на прозореца. Като част от цялостния редизайн, потребителите на Viber вече ще разполагат с:

  • По-бързи съобщения отвсякога: Съобщенията пристигат вече два пъти по-бързо от преди, което прави разговорите в приложението по-естествени, елиминирайки паниката от липсата на отговор.
  • Статус иконки за по-бързите съобщения: Новите статус иконки за доставка на съобщенията съответстват на по-бързото време за изпращане. Вече може да видиш дали получателят е прочел съобщението по-бързо. означава, че съобщението е изпратено, ✓✓ указва, че съобщението е доставено на телефона на получателя и ✓✓ индикира, че получателят е видял съобщението.
  • По-големи и по-светли чат балончета: За по-голям фокус и внимание върху съдържанието на съобщенията, Viber представя по-светли и по-големи чат балончета, в които ще се вмества повече съдържание, а потребителите ще виждат повече с един поглед.
  • По-отчетливо GIF, фото и видео изживяване: Една снимка струва повече от хиляди думи, а кой не обича да споделя снимки с приятелите и семейството си в чата. Сега, когато получаваш снимки или видеоклипове, ще ги виждаш в по-голям и по-висококачествен формат в екрана за чат.

В допълнение, Viber ще засили криптирането от край до край, с което се превръща в най-сигурното приложение за разговори. Потребителите знаят, че като използват Viber, техните данни и съдържание не се споделят с трети страни, дори самият Viber няма достъп до тях - гарантирайки 100% конфиденциалност.

"Това, което ни мотивира за постоянни иновации, е предоставянето на изключително комуникационно изживяване на милиони хора, които ползват Viber всеки ден. Искахме да дадем на потребителите си нов зашеметяващ вид на разговорите, който не само изглежда добре, но и наистина работи по-добре", казва Офир Айал, продуктов вицепрезидент във Viber. “Всичко, което правим, се върти около това как общуваме помежду си и как се свързваме помежду си. Сега, независимо къде се намират по света, потребителите ще разполагат с най-бързата услуга без компромис със забавно и визуално изживяване в чата."

Промяната в изгледа на чат екрана вече е достъпна за всички потребители на iPhone, а скоро ще заработи и за Android устройства.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни