Венета и Кайра от EdgyCuts: майка и дъщеря в модна блог приказка


В традиционната ни поредица, посветена на българските модни блогъри, ви представяме най-интересните и вдъхновяващи лица от родната блогосфера. Днес ни гостува не едно, а цели две такива - те са главни героини в прекрасното онлайн пространство EdgyCuts - "блог за личен стил на майка и дъщеря с ограничен бюджет и неограничени мечти". Венета е мама с пънк минало и настояща страст към минимализма, а Кайра е нейната 4-годишна принцеса, която обича рокли и пъзели. Вижте какво си казахме в следващите редове.

Кайра, как би представила мама? Венета, а коя е Кайра?

Кайра: Венета е майка, дава ми неща и се грижи за мен.

Венета: Кайра е по-чаровната половинка на EdgyCuts.

Защо е хубаво да имаш моден блог?

Венета: Освен че дава поле за реализация на творческите ми идеи, блогът е и мое училище. Благодарение на него започнах да развивам уменията си в редица области - заех се сериозно с фотография и дигитален маркетинг, създадох редица интересни контакти, всеки ден откривам нови и нови възможности за личностно развитие.

Какви истории разказвате в него?

Венета: Искрени и лични. (усмихва се)

Защо моден блог? Как вие разбирате понятието „мода“?

Венета: Създадох блога, за да открия и изградя своя собствен стил. Модата за мен е само един от инструментите, с които постигам това. Търся вдъхновение в нея, но взаимствам само онова, което успея да припозная като свое.

Коя е дрехата, за която винаги ще има място в гардероба ви? Защо?

Кайра: Роклята. Защото искам да съм принцеса.

Венета: Кожената, без съмнение. Освен че на практика е почти вечна, кожата е материя, която обгръща формите на тялото ми по най-благосклонния начин.

Как се пазарува за майка и дъщеря? Кои са любимите ви дестинации?

Венета: Както очаквах, оказа се голямо предизвикателство, но с времето и практиката задобряваме все повече. Тайната ни се крие в доброто планиране и въздържание от импулсивни покупки, а натрупания опит споделяме с читателите в блога. Ето тук може да прочетете откъде и как пазарувам за Кайра.

Какъв е цветът на предстоящото лято?

Кайра: Жълто.

Венета: Блед.

Харесва ми да се снимам с мама/Кайра, защото…

Кайра: … си играем.

Венета: … трупаме емоции и спомени.

Когато не работим по блога, обичаме да…

Кайра: … ядем сладко, играем, пътуваме.

Венета: … споделяме преживяванията си.

Когато порасна, искам да стана.../Когато бях малка, исках да стана…

Кайра: Гримьорка - да гримирам майките!

Венета: Аптекар или библиотекар.

За модата научих, че…

Венета: … е просто бизнес като всички други, в който евтиното почти сигурно не струва, а скъпото не непременно е най-доброто.

Кайра: Каква мода?

Станислава Симидчийска

Станислава е един от основателите на VIBES. Филолог по образование и автор по призвание. Пада си по книги, бяло вино и котки, може и да не са в този ред. Разполага със заразително чувство за хумор, но не ви пожелаваме да попадате под неговия прицел.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни