"Вечност": приказка за любовта с Одри Тоту


В края на XIX век едно младо момиче среща едно младо момче и двамата се влюбват. Валантин се омъжва за Жюл. Един век по-късно друго младо момиче, правнучката на Валантин, тича към прегръдките на друго младо момче на един мост в Париж. През годините, които делят двете истории, още много жени и мъже ще се срещат, ще се влюбват и ще живеят съдбата си, създавайки родословно дърво и жизнена сила, която ще пребъде във вечността.

Изящната екранизация на виeтнамския визуален майстор Тран Ан Хунг е създадена по известната едноименна книга на френската писателка Алис Ферне. Ключова тема в нейното творчество са женствеността, майчинството, близостта и любовта като единствена гаранция за възможна вечност. Подобно на текста, филмът е изключително красиво, фино и поетично разказан. По френски.

След като очарова публиката на фестивала CineLibri, изящният френски шедьовър с участието на Одри Тоту, ще бъде показан и в избрани киносалони в София и страната. Зрителите ще могат да гледат филма "Вечност", екранизация по едноименния бестселър на Алис Ферне, от 11 ноември в София (в столичните арт кина), Пловдив (кино "Лъки"), Варна (ФКЦ), Видин, Търговище и Каварна (кино "Петър Слабаков").

Преди това лентата ще бъде показана и на специална кино вечер в City Mark Art Center (бившето кино "Левски"). Там на 24 октомври филмът ще бъде излъчен от 19:30, а след прожекцията публиката е поканена да сподели впечатленията си на чаша вино.

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни