Вече можете да разпознавате музиката от YouTube


Няма как да не ви се е случвало - пускате дадено видео в YouTube, а в бекграунда звучи приятна и грабваща песен, която обаче нямате идея как се казва. Неприятно, нали?

Най-популярната стъпка при подобни ситуации до този момент бе да се обърнете към коментарите и да се надявате, че някой ще благоволи да ви отговори. Този ход обаче далеч не гарантира сигурен резултат, защото шансът никой да не ви отрази е сравнително висок.

За щастие вече има какво да направите в подобна ситуация, без да се налага да се молите за случайна помощ. Хората от www.mooma.sh разрешават дискутирания дотук проблем, като магията се случва в няколко простички стъпки.

Какво трябва да сторите? Нищо кой знае какво. Просто копирайте линка на видеото в определеното за това поле, натиснете бутона "Moo" и воала - просто изчаквате и получавате желания отговор. Платформата работи също така с Dailymotion и Vimeo.

MooMash функционира и на мобилни устройства, но за съжаление - на този етап единствено за Android.

Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни