Американският бранд Vans показа първи кадри на кецовете си от специалната колаборация с "Хари Потър". От известно време знаехме, че компанията ще произведе специална линия от "вълшебни" кецове, но чак сега можем да ги видим за първи път.

Както и можеше да се очаква, феновете ще могат да избират между артикули с цветовете на четирите различни домове от Хогуортс - Грифиндор, Слидерин, Рейвънклоу и Хафълпаф. Всеки от различните домове ще предлага и различен дизайн кецове.

Vans
Vans x Harry Potter

Все още няма официална дата за излизането на цялата колекция. Сигурни сме обаче, че интересът ще бъде огромен, имайки предвид колко голяма е фенбазата на "Хари Потър".

За Vans това е поредна интересна колаборация. По-рано през годината брандът почете паметта на музикалната легенда Дейвид Боуи, пускайки специална колекция, вдъхновена от гениалния британец.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

1 коментар

  1. Голям боклук са тези кецове! Носихме ги само 2 месеца и се скъсаха. При лепенето падна боята. Купувани за 209лв от магазин контрабанда. Гаранцията е 1 месец и има защо!

Напишете коментар