Ще има продължение на "Вади ножовете"


"Вади ножовете" на режисьора Райън Джонсън определено се оказа успешен проект, като той вече потвърди, че работи и върху продължение на филма.

"Вади ножовете" разказва за убийството на богатия писател Харлан Тромбли, което води до намесата на детектива Беноа Блан, който започва да разследва кончината му. Различни улики и лъжи постепенно насочват Блан към към всеки един от членовете на семейството на Тромбли, което съвсем усложнява случая. Лентата може да се похвали с впечатляващ актьорски състав, част от който са Даниел Крейг, Крис Евънс, Майкъл Шанън, Джейми Лий Къртис, Ана де Армас и други.


Пред Hollywood Reporter Райън Джонсон посочи, че вече работи по продължение на филма, който ще бъде фокусиран върху образа на детектива Беноа Блан (Даниел Крейг). В продължението той ще работи по изцяло нов случай. Самият Даниел Крейг вече е дал съгласие да се завърне в ролята.

 

"Даниел наистина се забавлява, докато снимахме. Той иска още от същото", заяви Джонсън.

Филмът пожъна успех и в боксофиса. "Вади ножовете" бе заснет с бюджет от 40 милиона долара, успявайки да спечели 247 милиона долара в боксофиса.

За режисьора Райън Джонсън това е пети филм и първи след "Междузвездни войни: Последните джедаи" от 2017 година. Работата на Джонсън по сагата предизвика куп полемики, като голяма част от феновете не харесаха лентата и засипаха 46-годишния режисьор с критики.

В портфолиото на Райън Джонсън влизат още лентите Brick, The Brothers Bloom и Looper.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни