В летния гардероб на... Антония Йорданова


В най-летния месец от годината решихме да надникнем в гардеробите на няколко любими наши градски момичета и да видим в какви дрехи е облечен техният ваканционен сезон. Вече ви показахме какви са "топлите" предпочитания на модния блогър Мирела Манчева, а днес ще си поговорим по-подробно за предпочитаните визии за лято 2016 на модния стилист Антония Йорданова.


От минали (я) сезон (и) в гардероба ми остава...

В гардероба ми остава една рокля, която е моята малка черна рокля. Не е никак малка, даже е солирана и красиво разкроена, но е моето любимо попадение от миналото лято от COS в Истанбул. Мисля, че направих перфектен избор с нея, освен това я свързвам с хубава емоция и добре прекарано време.

Любимото ми ново попълнение е...

Любимото ми ново попълнение е моята зелена чанта от CHANTA! Тя е сякаш мислена за мен, тъй като е в любимото ми зелено и е със стилизирани цветя, които също са безкрайно много мен. До момента нямах нищо на Бубето (дизайнерът на CHANTA), само си възклицавах пред творбите и и се радвам, че вече имам с какво да се похваля – не мога да ѝ се нарадвам!

Цветът на лятото е...

За мен цветът на лятото е жълтият! Смятам го за момент, за особено настроение, а не за тренди избор. Жълтото е емоция и състояние – за някои никога не е подходящ, не е за всеки. За мен е въпрос на период и потребност. От пролетта насам съм много на тази вълна!

Обувките за ежедневието са...

Обувките за ежедневието са Martens – всеки сезон се сдобивам с поне още едни.

Това лято започнах с бледорозови, за които помечтах известно време и после с радост ги посрещнах в гардероба си. Специалните им колекции винаги са нещо, на което не мога да устоя, но признавам, че и подобни по-семпли решения не са за пренебрегване.

А за специални поводи залагам на...

Последните години не умея да ходя на високо, а ме е яд, защото имам доста платформи и плътни токове. Ежедневието ми е динамично и преминава на кецове, затова специалните поводи за мен са поводи да се кача на високо. Последните тухлички, чиято жертва съм, са черен чифт платформи на Marc by Marc Jacobs, които мога да нося максимум 3 часа, но все пак безкрайно харесвам.

Аксесоарът, подходящ за почти всяка визия, е...

Аксесоарът, подходящ за почти всяка визия, са моите черни и любими CELINE. Подарък са ми и са най-непретенциозният откъм стил модел, който притежавам, а същевременно имат страхотен характер и стоят на всичко.

Секънд хенд/разпродажба находката на сезона е...

Не нося секънд хенд... или поне нямам късмета на приятелите ми, които са отбелязвали поне един страхотен удар от този тип. Затова мога да се похваля с любимата ми находка от разпродажба – тъмносиньо кожено яке, което ще облека със задоволство в първите по-хладни дни.

Станислава Симидчийска

Станислава е един от основателите на VIBES. Филолог по образование и автор по призвание. Пада си по книги, бяло вино и котки, може и да не са в този ред. Разполага със заразително чувство за хумор, но не ви пожелаваме да попадате под неговия прицел.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни