В гардероба на Миранда Кер


Когато си модел, при това един от най-популярните такива в световен мащаб, то няма как да оставаш встрани от модната индустрия. Но също така трябва да се научиш и да се разграничаваш от нея - да можеш да изградиш личен стил, който не е повлиян от всяка последна тенденция. За да наложиш своя визия, която да те прави разпознаваем.

Как един модел, дефилиращ и снимащ за някои от най-големите модни брандове, подбира личния си гардероб? И колко голям е последният?


Британският Vogue решава да даде отговор на този въпрос, отивайки на гости в дома на австралийската красавица Миранда Кер. Мястото е Лос Анджелис, а гардеробът... е, той си е цяла стая, предназначена за дрехите и аксесоарите на синеоката хубавица.

Миранда показва пред камерата любимите си дизайнерски обувки, които, виждаме, определено са ѝ слабост. Наред с тях презентира страхотни чанти, рокли и дори шалове, като впечатление прави влечението ѝ към пъстри принтове. Освен това споделя, че най-често пазарува онлайн заради удобството, което се предлага от магазините в мрежата.

Запитана кои са най-ценните за нея артикули в гардероба ѝ, Миранда Кер заявява, че това са черното кожено яке, Chanel (или всеки друг) блейзър и перфектно "fit"-ващ чифт дънки. Идеалният избор за вечерта или когато няма време да се приготви пък е дълга slip рокля, наподобяваща бельо - тренд от миналия век, който отново се възроди преди няколко сезона.

 

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни