Ъпсурт и DIA изпъстрят тазгодишния Фестивал на цветовете


Тази година ще имаме възможност да се насладим на третото издание на Фестивал на цветовете.Участие в събитието ще вземат легендарната група Ъпсурт и изгряващата 17-годишна певица DIA, която ще представи съвместния си сет с DJ SPAZM (съавтор на двата ѝ сингъла), с участието на младата бийтбокс надежда TINO.

Заедно с тях на сцената ще бъдат хип-хоп & street dance танцьорите от The Center, както и фолклорната формация „Еремия“. Всички те ще представят зрелищно шоу с много цветни емоции в стиловете дъбстеп, трап и дръм енд бейс, преплетени с красиви и забравени български фолклорни мотиви по нов и неповторим начин.

Фестивал на цветовете продължава познатата от миналите години традиция – стиловете, които ще диктуват музикалния ритъм на събитието, са techno, funk, electro, retro, drum'n'bass и български поп и рап.

Кои ще са другите музикални звезди, които ще се качат на фестивалната сцена обаче, все още не е обявено. Но организаторите обещават, че ще научим целия лайнъп съвсем скоро.

Фестивал на цветовете ще се проведе на 25 юни и тази година организаторите обещават много пъстри и емоционални изживявания по време на фестивала. Присъстващите ще могат да се насладят на цветни експлозии от майсторите на специалните ефекти от Boyana Studio Film, а дронове ще пускат холи цветове над гостите в моментите на цветни експлозии.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни