Тази година ще имаме възможност да се насладим на третото издание на Фестивал на цветовете.Участие в събитието ще вземат легендарната група Ъпсурт и изгряващата 17-годишна певица DIA, която ще представи съвместния си сет с DJ SPAZM (съавтор на двата ѝ сингъла), с участието на младата бийтбокс надежда TINO.

Заедно с тях на сцената ще бъдат хип-хоп & street dance танцьорите от The Center, както и фолклорната формация „Еремия“. Всички те ще представят зрелищно шоу с много цветни емоции в стиловете дъбстеп, трап и дръм енд бейс, преплетени с красиви и забравени български фолклорни мотиви по нов и неповторим начин.

Фестивал на цветовете продължава познатата от миналите години традиция – стиловете, които ще диктуват музикалния ритъм на събитието, са techno, funk, electro, retro, drum'n'bass и български поп и рап.

Кои ще са другите музикални звезди, които ще се качат на фестивалната сцена обаче, все още не е обявено. Но организаторите обещават, че ще научим целия лайнъп съвсем скоро.

Фестивал на цветовете ще се проведе на 25 юни и тази година организаторите обещават много пъстри и емоционални изживявания по време на фестивала. Присъстващите ще могат да се насладят на цветни експлозии от майсторите на специалните ефекти от Boyana Studio Film, а дронове ще пускат холи цветове над гостите в моментите на цветни експлозии.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар