За някои пиесата „Умопомрачение“ от Сам Бобрик може да се окаже „твърде правдоподобна, за да е смешна”. Тя изнася нагледен урок по лицемерие, с какъвто може да се сблъска всеки в реалния живот. Пълнокръвните образи и пикантният хумор превръщат пиесата в остроумна комедия за живота на един мъж, който сякаш притежава всичко, но накрая целият му живот се преобръща на 180 градуса…

СЮЖЕТЪТ:

Животът е бил благосклонен към Майлс Гладстон. Бизнесът му процъфтява, той е заменил първата си съпруга с разкошна млада жена, а дъщеря му наскоро се е омъжила щастливо…

Без предупреждение, обаче, нещата се объркват за горкия Майлс. Зашеметяващата му млада съпруга го напуска, завистливият му бизнес партньор го изхвърля от фирмата с измама, а бракът на дъщеря му се разпада. А за да стане още по-зле, Майлс научава, че бившата му жена, с която той иска отново да се събере, излиза с момче на половина на нейната възраст… Ето как Майлс започва да преоценява всичко, което е имал, но пропуснал!

Умопомрачение

УЧАСТВАТ:

Асен Блатечки, Койна Русева, Стефан Иванов, Никол Карабинова, Никола Парашкевов

ПРЕМИЕРНИ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ:

17.10.2019 – ДТ „Адриана Будевска”, гр. Бургас SOLD OUT

18.10.2019 – Открита сцена „Сълза и смях”, гр. София SOLD OUT

24.11.2019 - Открита сцена „Сълза и смях”, гр. София

28.10.2019 - ФКЦ, гр. Варна

29.10.2019 – ДТ „Адриана Будевска”, гр. Бургас

Режисьорът Борислав Чакринов превежда силния актьорски състав през тази забавна комедия на обратите, създавайки един свеж спектакъл, който кара публиката да се залива от смях, но и да се замисли за превратностите на живота. Умело написаният текст е дело на награждавания американски писател Сам Бобрик, който е написал над 30 театрални пиеси и е успешен сценарист на популярни телевизионни сериали като „Омагьосване”, „Семейство Флинстоун”, „Умирай умно”, „Шоуто на Анди Грифит” и др.

Умопомрачение

Без да искаме да разкриваме интригата, мъжете ще понаучат едно-две неща по трудния начин, но дамите със сигурност ще заобичат „Умопомрачение”. 

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар