"Уау", Атанас Колев определено знае как да спечели внимание. Снощи той пусна ново видео, което повдига много въпроси, но дава и немалко отговори.

"Скандален" и "провокативен" са само част от определенията, които можем да дадем на клипа към песента "Уау". И да допълним, че заглавието всъщност с лекота обобщава и нашите емоции.

С други думи, струва ни се, че Наско е решил да бъде съвършено искрен във видеото към първата песен от предстоящия албум "Кой съм аз". И да даде отговор на точно този въпрос.

Ако го следвате в Instagram, би трябвало да знаете, че е един от най-големите фенове на Хари Потър. Така че не бързайте да го съдите за това къде точно е поставил първата книга от поредицата.

Изглежда, че този път Атанас Колев е решил да назовава нещата с истинските им имена. И да ги показва такива във видеото. Клипът е визуално и емоционално наситен, а на места може дори да ви стане малко неудобно. Но виждаме ли всъщност нещо наистина неприлично, или просто сами сме решили да определим като табу някои теми? Бъдещият лекар има какво да ви (по)каже по този въпрос.

Прочетете още: Народът срещу Боро Първи

Текстът на песента "Уау" е на Атанас Колев, музиката е негово дело и на ROASTY SUAVE, а аранжиментът: отново на двамата. Mix&Master прави Боро Първи @SUPERSTUDIO, а за останалите неща са се погрижили:

Режисьор и монтаж: Стефан Маринов (Buddubbaz Tape Company)

Оператор и цветови корекции: Стефан Маринов (Buddubbaz Tape Company)

Асистент и оператор: Петко Андонов (Buddubbaz Tape Company)

Допускаме, че любопитството ви вече е предизвикано, затова няма да ви разказваме повече какво мислим за видеото и как го интерпретираме, а ще ви оставим сами да му хвърлите един поглед. А в коментарите може да споделите какво е и вашето мнение.

Прочетете още: ОТВОРИСЪРЦЕ. Начин за спасение на ЗАТВОРИСЪРЦЕ

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар