За пореден път италианското дуо Доменико Долче и Стефано Габана създава колекция, предназначена за онлайн платформата Net-A-Porter. Този сезон тя е цветна и слънчева, затова неслучайно излиза под името "Sunshine Collection".

Както сигурно се досещате, Dolce & Gabbana залагат на свежите, цветни принтове, подходящи за настъпващия летен сезон. Виждаме много цветя и изобщо всякаква ярка растителност, която, въпреки пищността си, успява да запази елегантното излъчване, на което е способен сицилианският бранд.

Рокли, поли, шорти, сандали, чанти и какво ли още не - колекцията предлага пълен набор от дрехи и аксесоари за лятото. Женствеността е издигната в култ, но жената на слънчевата колекция не е дръзка, а изключително нежна.

Артикулите от "Sunshine Collection" могат да бъдат закупени от сайта на Net-A-Porter. Тук можете да разгледате цялата колекция, а ако решите да поръчате - доставката до България е възможна. Стандартната ѝ цена е 15 евро и отнема 5-6 работни дни, докато ексклузивната струва 25 евро и се извършва в рамките на 2-3 работни дни.

Още от FASHION VIBES:

Ексклузивно: KENZO x H&M е новата звездна колаборация

Първи поглед над новите кецове на PUMA и Риана

Лимонаденият мърчъндайз на Бионсе

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар