POINT OF VIEW

Twitter vs. Майката на Ергена

Pinterest LinkedIn Tumblr


"Моделката с кучетата" Валерия спечели втори сезон на "Ергенът" в ефира на bTV, а ние се насилихме да изгледаме поне финалния епизод, че горе-долу да знаем какво се случва и да имаме теми за разговор с приятелите си.

Въпросната Валерия изглежда сладка, макар и доста да я хранят в социалните мрежи, сигурно защото е леко луда и поставя кучетата над хората. Всъщност, това прави ли я луда или напротив?

Определено обаче започнахме да ѝ съчувстваме, когато въпросната мацка се срещна с бъдещета си свекърва - леля Светла. Тази жена сигурно е добра по душа, но изглеждаше като човек, с който не би искал да имаш нищо общо, камо ли да ти е в къщата. Или както казва самата тя - да ходите заедно на почивка (пази Боже, много алкохол ще се изпие в такъв случай)

Зададени бяха куп скандални въпроси към клетата кучкарка, като например - как ще се чувства, ако живеят заедно? Как ще се чувства, ако тя е №2, а мама е №1 в сърцето на Евгени (WTF ???) Ще кръстят ли детето на нея, щото така повелявали традициите?

Абе, страшна работа.

Разбира се, обърнахме се към българския Twitter, за да видим какво мислят хората за "свекървището" леля Светла, която ще остане в историята като най-леденият образ, появявал се някога в ефира на българска телевизия. Там се появиха и колажи, изобразяващи я като човекът, който разпитва Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

El Ra, например, казва: "Леле-мале, майката на Ергена е просто ужасно груба, невъзпитана и като цяло мъка свекърва, дето да не ти е наоколо"

Преминаваме към Микрофибър, който добавя: "На най-големия си враг не пожелавам такава свекърва… През цялото време съм WTF?!?!?"

Хубаво е да оценяваме това, което имаме в живота си. Katlaia казва: "Сега си давам сметка, че моята свекърва всъщност не е лош човек"

Стигаме и до мизантропъ, който пише: "Пуснах за малко Ергена, докато чакам мача и мога да кажа, че тая дъртата е нещо като Черната чума, Испанския грип и Ковид-19, ако трите можеха да се обединят и да бъдат човек"

лауданум сякаш е малко краен/крайна, казвайки: "майката на евгени абсолютно не е окей в главата и заслужава валерия да ѝ се изплюе в лицето"

В същото време kopriva заявява: "бих се самоубила на място ако майката на евгени ми говори така"

Планета се надява, че никога няма да заприлича на леля Светла, пишейки: "Свекърът е топ, моля се един ден да не стана като тая свекърва, майка плаче …"

Не липсват и някои по-дълбоки психологически анализи на случилото се в "Ергенът", като например този на bad ventsi: "Елена три месеца обяснява Евгени-Жени колко е дийп, накрая се оказа, че майка му го целува по устата, живее с техните и избра по-красивата и по-младата, въпреки че е очевидна кукувица."

А пък Harris пише: "В една друга реалност, Евгени щеше да се ожени за майка си." 

В същото време Умряхме в тая жега обобщава: "Гледайки Евгени и майка му, печелившата е Елена"

И отново kopriva казва: "евгени мигни два пъти ако те е страх от майка ти"

Иначе Евгени и Валерия май вече са нещо като "офишъл", тъй че честито на младите - да се обичат и по-далеко от леля Светла, че там нещата яко могат да се прецакат.

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Напишете коментар