По всичко изглежда, че големите компании продължават да търсят освежаващ ефект върху начина, по който изглеждат техните продукти. След като наскоро Google отново внесе корекции по отношение на логото си, сега и социалната мрежа Twitter обяви, че готви промени относно някои компоненти от структурата си.

Съвсем скоро по различен начин ще изглеждат основните бутони на мрежата, като едва доловимият 3D ефект, синята птичка и черният текст върху бял фон ще отстъпят мястото си на 2D дизайн с бяло-върху-синьо дизайн.

Промяната бе обявена с пост във форума на разработчиците на Twitter, като се очаква още през следващия месец да можем да видим направените промени в действие.

New-Twitter-buttons-
New-Twitter-Buttons

Twitter ни подготвя и друга сериозна промяна. Елиминиран от структурата на социалната мрежа ще бъде броячът на споделяния, които всеки пост има като заложена публична информация. От страна на Twitter все още няма информация, какво точно е породило промяната в този аспект.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар