Tripsy club: споделено пътуване до приказни дестинации


Повече от 3 години Tripsy club събира съмишленици, които пътуват заедно, споделят преживяванията си и създават приятелства за цял живот. Всеки, който веднъж е бил на подобно пътешествие знае, че това е модерният начин да опознаеш света. Компанията има над 30 организирани пътувания в страни като Мексико, Гърция, Турция, Франция, Сърбия, на частен остров на Филипините и много други. Всички те комбинират посещения на местни забележителности с време за забавление и почивка. За 2017 г. екипът е пoдготвил вълнуващи пътешествия като “Райска почивка в Занзибар”, “Антична приказка в Кападокия”, “Парти почивка в Лефкада”, “Уикенд без граници в Амстердам”, “Приключение в Рая Закинтос” и много други.

Tripsy се ражда от идеята на един от основателите, запаленият пътешественик Петър Лозанов, който в търсенето на интересни приключения за себе си и приятелите си, не намира нищо вълнуващо на туристическия пазар. Другият партньор - Тодор Геровски, организира пътувания на своите приятели, откакто се помни. След безгрижните студентски години, когато всичко е лесно, двамата осъзнават, че става все по-невъзможно да събират приятелските компании, за да заминат някъде заедно - все на някого не му е удобно. Така възниква идеята за създаването на Tripsy club - новият, различният начин за пътуване, обединяващ хора, които искат да се забавляват и да създават приятелства, докато обикалят света.


Тодор разказва още: “С Tripsy club се опитваме да представим един по-различен и интересен начин на младите и активни хора да пътуват заедно. Tripsy club всъщност е общност от запалени пътешественици, в която всеки се чувства като част от едно семейство. За да поддържаме този дух, често организираме интересни срещи извън самите пътувания - активности като картинг, боулинг турнири, партита и други. Интересното при нас е, че ако някой трипстър има желание, той може да стане гид или да покани свои приятели, с което да си спечели отстъпки, или даже - безплатен трип.“

Днес Tripsy club е готов да мине на ново ниво - екипът се гордее с новия сайт, изпълнен с много предложения за приключения и полезна информация. Не след дълго предстои и пускането на Tripsy App - иновативна платформа, която ще свързва пътуващи хора в целия свят. Освен грижата за младите хора, екипът вече стартира и специална програма за семейства - Tripsy Family. Различното от всички други семейни туристически пакетни предложения е възможността семействата да пътуват с децата си, всички да се забавляват и най-важното - благодарение на екипа на място, родителите ще имат време за себе си.

Въпреки крехката си възраст, Tripsy club вече е подкрепил и различни музикални проекти - на слънчевите пътувания на трипстърите в Гърция през 2015 г. и 2016 г. са заснети видеоклиповете на Deep Zone Project и Веси Бонева “Летен кадър” и на Дичо “Нощ и ден”.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни