Финалният трейлър на "Rogue One: История от Междузвездни войни" е вече тук


Вторият и финален трейлър на "Rogue One: История от Междузвездни войни" официално е тук! Първият в историята спин-оф филм от вселената на "Междузвездни войни" ще се появи на голям екран на 16 декември, като историята на лентата ще проследи опитите на бунтовниците да ударят сериозен удар върху Империята, открадвайки плановете за строеж на Звездата на смъртта. Действието в режисирания от Гарет Едуардс филм ще се развива непосредствено преди Епизод IV "Нова надежда".

За разлика от трейлърите на Епизод VII "Силата се пробужда", този път от Walt Disney не правят каквито и да е опити да скриват сюжета на новата лента. Ясно виждаме, че главната героиня Джин Ерсо (в ролята Фелисити Джоунс) е привлечена на страната на бунтовниците, след като нейният баща (в ролята Мадс Микелсен) е отвлечен от Империята, за да изгради Звездата на смъртта.

Макар и съдейки единствено от трейлърите, вече има и не малко мнения, че ни предстои да видим филм, особено различен от предишните епизоди на "Междузвездни войни". По-големите фенове на Лукасовата сага вероятно очакват с интерес и момента, в който завръщане на голям екран ще направи един от най-запомнящите се злодеи в историята на киното Дарт Вейдър. Този път виждаме далеч повече кадри с негово участие, след като в предишния трейлър имахме възможността да го зърнем за не повече от няколко секунди.

"Rogue One: История от Междузвездни войни" е първият спин-оф филм от вселената на легендарната кино сага, като с него ще получим шанса да "загреем" подобаващо за предстоящия Епизод VIII, чиято премиера ще се състои през следващата година. Вече знаем, че ще има и втори спин-оф филм от "Междузвездни войни", като той ще ни разкаже повече за приключенията на младия Хан Соло.

Тук можете да си припомните някои интересни кадри от лентата, разпространени от Lucasfilm и Disney, както и обяснения към тях, които ще ви помогнат да добиете повече представа за това, което предстои да видим малко преди Коледа.

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни