Кание Уест е един адски зает човек. Освен че е рапър, дизайнер, продуцент и не на последно място - съпруг на Ким Кардашиан, което надали е лесна работа, Yeezy вече официално навлезе и във все по-бързо развиващата се индустрия на гейминга.

В последната седмица в Лос Анджелис се състоя ежегодното изложение за видео игри и интерактивно забавление E3, което събира на едно място всичко най-интересно и актуално от света на гейминга. Най-големите студиа, разработчици и компании представят най-силните проекти, върху които работят, а милиони фенове на видео игрите следят изкъсо всеки един детайл, който им е предоставян.

Някак между другото, във всичкото това шоу се намеси и Кание Уест, който представи официален трейлър на първата до този момент видео игра, разработвана под неговия бранд. Проектът носи името Only One, а тематиката му е трогателна. Казано с няколко думи, Only One е нещо като посвещение на Кание към неговата покойна майка, която е и главен герой в играта. Това, което ще видите от трейлъра, е майката на Yeezy - Донда Уест, която се понася с ангелски крила към Портите на Рая. Всичко е поднесено с изключителна красота и внимание към детайла, което, ако не друго, поне предполага нещо интригуващо във визуален аспект.

kanye-west-only-one

Един от домакините на E3 Джиоф Кийли разкри, че Кание е запознал различни разработчици с проекта си още през миналата година, дори споделяйки, че преди много години е имал желание да се занимава именно с разработката на видео игри, още преди да се насочи професионално към хип-хопа и музикалния бизнес.

Все още няма официална дата за появата на Only One, но ние очакваме с интерес да видим, какво точно ще ни предложи Кание и в сферата на гейминга.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар