Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, показва съвместната капсулна колекция TommyXGigi за Пролет 2017. Това е втората колекция, създадена в сътрудничество със световния посланик на дамското облекло на марката Джиджи Хадид. Първата им колекция можете да си припомните тук.

През октомври миналата година Томи Хилфигер и Джиджи поканиха феновете на марката да участват в създаването на пролетната им колекция чрез инициативата “❤ to be Part”. Потребителите имаха възможност да гласуват за своите любими модели в социалните медии. Четирите най-популярни облекла – бомбър, суитчър, поло и дънки, бяха украсени със значки от лицата на кампанията Наоми Дейвис (The Rockstar Diaries), Камил Шериер (Over the Rainbow) и Еленор Калдър (The Trend Pear) и ще бъдат включени в ревюто TOMMYNOW.


Колекцията TommyXGigi за Пролет 2017 г. включва бельо, обувки и аксесоари, включително часовници и слънчеви очила. Моделите представят уникалния поглед на Джиджи Хадид върху съвременната мода, съчетан с характерния за Томи Хилфигер класически американски стил. Вдъхновени от концепцията на марката “Summer of Love”, облеклата са в калифорнийски West Coast стил и са украсени със значки и лепенки. Ръгби райета, деним и удобни кройки препращат към спокойната и безгрижна атмосфера на слънчевия щат, а емблематичните цветове на Tommy Hilfiger – червено, синьо и бяло, присъстват във всички модели.

Припомняме ви, че популярният дизайнер обяви Джиджи Хадид за световен посланик на марката през декември 2015 година, с което разшири дамските си колекции по целия свят. Дрехите представят свежия поглед на дизайнера и затвърждават Tommy Hilfiger като премиум марка, предлагаща стилни класики с раздвижени детайли.

Феновете могат да научат повече за колекцията и шоуто TOMMYNOW в официалния сайт на бранда, както и в социалните медии, използвайки хаштаговете #TommyXGigi и @TommyHilfiger.

Колекцията ще бъде достъпна в магазините на Tommy Hilfiger в България от 1 март.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар