Вече можем да видим първи трейлър на филма за култовия мафиот Ал Капоне, в ролята на който влиза Том Харди. Лентата носи името "Капоне", а нейн режисьор и сценарист е Джош Транк. Освен британския актьор в главната роля, в продукцията ще видим още Линда Карделини, Мат Дилиън, Кайл МакЛахлън, Ноел Фишър и други.

Това, което прави "Капоне" по-особен филм, е етапът от живота на известния мафиот, който ще бъде разгледан. В лентата няма да видим американския гангстер в разцвета на неговите сили и когато е най-могъщ, а точно обратното - в края на живота му, когато е пуснат от затвора заради тежка форма на деменция. Филмът разглежда Ал Капоне в момент, в който силите почти са го напуснали, но мафиотът все още е преследван от престъпното си минало.

Вижте и първия официален трейлър на "Капоне":

 

Ал Капоне умира на 48-годишна възраст през 40-те години на миналия век. Неговото здраве се влошава сериозно заради сифилис заболяване, а деменцията го довършва. Именно този сложен, но и тъжен етап от живота на Капоне ще бъде пресъздаден от номинирания за "Оскар" Том Харди. По първоначални планове филмът трябва да носи името "Фонзо", но в крайна сметка заглавието бе променено на далеч по-разпознаваемото "Капоне". Очакваме филма на 12 май.

Някои от най-добрите роли на Том Харди до момента вижте ТУК.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар