Колкото и странно да звучи, звездата от тийн драмата "Здрач" Робърт Патинсън ще бъде следващият Батман. Новината все още не е потвърдена официално от студиото Warner Bros., но почти сигурно именно Патинсън ще наследи Бен Афлек и ще облече костюма на Тъмния рицар.

От Warner Bros. и DC търсят нов път за един от най-култовите супергерои, особено след като филми като "Батман срещу Супермен" и "Лигата на справедливостта" не пожънаха очаквания успех. Така се стигна до създаването на проекта The Batman, който ще бъде режисиран от Мат Рийвс ("Планетата на маймуните") и ще ни представи един нов и свеж поглед над Тъмния рицар. Филмът трябва да дебютира на голям екран през месец юни 2021 година.

Колкото до Робърт Патинсън, неговата кариера продължава да се развива повече от добре. Освен че ще бъде Брус Уейн, Патинсън ще участва и в следващия филм на топ режисьора Кристофър Нолан. Определено 33-годишният актьор е готов окончателно да загърби репутацията си на тийн звезда от участието си в "Здрач".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар