Благодарение на Entertainment Weekly, вече можем да отправим първи поглед към съдържанието на Starboy - новият комикс на Marvel, в който R&B звездата The Weeknd ще се превърне в супергерой.

Канадският изпълнител е последната фигура от световната поп музика, който преплита собствения си образ със света на комиксите. Работейки в колаборация с Marvel, The Weeknd ще представи комикса Starboy, кръстен на последния му албум. Първият брой ще излезе през месец юни, като със сигурност ще предизвика сериозен интерес.

А благодарение на Entertainment Weekly, вече имаме и първи поглед над съдържанието му.

Marvel

Създаването на Starboy бе обявено за първи път по време на нюйоркския Comic Con през месец октомври. Тогава успяхме да научим, че Абел Тесфайе, както е истинско име на канадеца, ще пренесе своята музикална персона в богатия свят на комиксите. Написан от самия The Weeknd, с помощта на Ла Мар Тейлър и Христос Гейт, Starboy ще разкаже за битката на главния герой с канибалистичен зли гений, познат като Джак "The Chef" Смайли.

Отбележете датата 13 юни на своите календари, защото тогава ще бъде издаден първият брой на Starboy. Вижте и сегменти от първия брой, макар и без диалозите, които на този етап остават в тайна.

Marvel
Marvel
Marvel
Marvel
Marvel

Marvel

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар