Скоро след като обяви новия си албум After Hours, който ще излезе на 20 март, The Weeknd даде още едно откровено интервю пред медиите. Този път една от големите звезди на световната поп музика говори пред изданието CR MEN, признавайки, че все още употребява наркотици, най-вече когато е в процес на творене.

По-важното обаче е, че канадският изпълнител е успял да постигне баланс, който не позволява на дрогата и опиатите да разрушат живота му.

Попитан дали все още употребява наркотици, The Weeknd отговори: "Започвам ги и ги спирам. Не им позволявам да консумират живота ми, но понякога ми помагат да отворя съзнанието си, особено когато създавам нова музика".

Той добави: "Когато обаче имам изпълнение на сцена, тогава съм напълно трезвен. Тогава се опитвам дори да не употребявам алкохол. Успях да се науча да балансирам, благодарение на турнетата ми".

В личния си живот The Weeknd поддържаше романтични отношения със знаменитости като Селена Гомес и Бела Хадид, но сега той води "самотен живот, подвластен на работата".

"Прекарвам повечето си дни сам", признава Абел Тесфайе, допълвайки: "Не ми харесва да напускам къщата си твърде често. Това е едновременно дар и проклятие, но ми помага да отдавам пълното си внимание на работата. Харесва ми да съм работохолик - поне така мисля или просто съм пристрастен. Но дори когато не работя, по някакъв начин все още продължавам да работя. Предполагам, че така се разсейвам и не мисля за самотата".

After Hours ще бъде първият албум на The Weeknd от четири години насам и негов четвърти студиен такъв. За последно Абел издаде супер успешния Starboy през 2016 година.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар