The Weeknd: Дрогата ми беше опора


Напоследък The Weeknd сериозно попадна в медийното полезрение. Иска ни се това да е само заради музиката, но и личният му живот блесна под светлината на прожекторите. От американския таблоид TMZ успяха да го изненадат на излизане от заведение, придружаван от Селена Гомес. Но това не е всичко - двамата бяха уловени да се прегръщат и целуват, което не би било проблем, ако младата певица не беше приятелка с бившето гадже на The Weeknd, а именно Белла Хадид.

Никой от тримата все още не е коментирал официално ситуацията. В интервю за The Guardian обаче канадският R&B изпълнител признава за своята наркотична зависимост в миналото, благодарение на която е създал голяма част от музиката си.


"Когато нямах нищо друго, което да правя, освен музика, беше много тежко. Дрогата ми беше опора. В първия ми албум има песни, които са дълги по 7 минути и криволичещи - точно каквито бяха мислите ми тогава. Сега дори не мога да си представя да правя нещо подобно."

По-нататък в интервюто обаче признава, че наркотиците са част и от някои от последните му песни. "Ще бъда напълно откровен с вас. Връщал съм се към тях в някои от последните албуми. Дори и в новия. Понякога блокираш. И не можеш да си представиш, че можеш да направиш нещо чист."

По случай пускането на "Starboy" Абел Тесфайе, както е истинското име на The Weeknd, се раздели и с емблематичната си прическа. За ужас на някои от феновете си, които все още не могат да приемат голямата промяна във визията му. Явно обаче на не го му е по-добре така.

"Това е най-якото чувство на всички времена. Мога да спя по-добре, чувствам се по-лек, чувствам се по-добре на сцената, супер е. Най-добрата част от всичко обаче е, че мога отново да нося ш*бани шапки. Слагам една такава, влизам в ресторант и никой не знае, че съм аз."

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни